Ha már online üzlet építés ezekre a TIPPekre szükséged lehet!

Mint minden ilyen típusú online üzleti lehetőségnél a regisztrációt követően a webirodádba vagy felhasználói fiókodba kapsz majd egy un. ajánlói linket, amivel tovább népszerűsítheted (ajánlhatod) az adott oldalt. Ha valaki ezen keresztül regisztrál vagy csatlakozik az automatikusan hozzád kerül (időben ez lehet később is a rendszer ezeket jellemzően jól kezeli). A dolgod tehát az, hogy minél szélesebb körben ezt az ajánlói linked promotáld!

Itt most a számtalan elérhető eszközből, és lehetőségből itt most csak olyan mintákat mutatunk meg, amelyek jó vonalvezetők lehetnek számodra miben érdemes gondolkodnod az online üzleted építéséhez. Természetesen ha nem csak magyar nyelvterületen szeretnél csatlakozókat akkor a séma ugyanaz csak akkor meg kell keresned az itt ajánlottak külföldi megfelelőjét is -erre is mutatunk azért pár példát-.

Megjegyzés: Az interneten a nagy számok dukálnak vagyis tolnod kell az ajánlatod!

Lássuk azokat az Ingyenes eszközöket!

Forgalom csere oldalak

Egyszerű. Te megnézed mások oldalait, és ezért pontokat kapsz, amit meg te tudsz az ajánlatod hirdetésére elhasználni (ha van blogod vagy weboldalad akkor ez jó forgalom növelésre is).

T4eo

Itt egy példa arra ha nemzetközi vizekre eveznél. Ez a jelenlegi legnagyobb (több mint 1.M tagja van) forgalom csere oldal!

The Most Popular Traffic Exchange

Közösségi oldalak

A nagyok mint a Facebook is persze – jellemzően a hirdető csoportok használatával- megtudják dobni az érdeklődők számát, ezért érdemes minél több a célcsoportnak megfelelő – persze a FB, és a csoport adminok által támasztott elvárásoknak megfelelően – csoportban megmutatni az ajánlatodat. A Facebook csoport marketing egy külön fejezetet igényel, de extra röviden megfogalmazva a legfontosabb: Járj el körültekintően a csoportokban való hirdetéseknél, mert könnyen kitiltás lehet a vége- és persze soha ne spammelj!

A tapasztalat egyébként az, hogy hálózat építésre valamivel fogékonyabban az un. alternatív közösségi oldalakon találhatóak meg nagyobb arányban.

Egy másik oldal, ahol nagyon sok magyar felhasználó van, de itt a magyarítás még nem kezdődött el.

Egy Facebook “klón” ahol szintén érdemes lehet csoportokban megjeleníteni az ajánlatodat.

Közösségi oldal (magyar felhasználókkal is) kifejezetten hálózatépítőknek! Itt akár direktbe is felveheted a kapcsolatot a tagokkal!

MLM Gateway - Helping network marketers build their business

Online apró hirdetési oldalak

Az apró hirdetések főleg ha az tömegesen történik még mindig egy remek eszköz az érdeklődők megtalálására. Fontos, hogy minden esetben a megfelelő rovatba kerüljön az ajánlatod, és itt is mint máshol is érdemes elolvasni a felhasználási szabályzatokat pl: lehet-e mlm lehetőséget ajánlani.